Heathrow Airport Taksitë / LHR Taksitë

Heathrow Airport Taksitë / LHR Taksitë

Ne jemi te specializuar në taksi nga Heathrow Airport / LHR në të gjitha fushat dhe aeroportet e tjera, duke përfshirë aeroportin Gatwick – LGW, Birmingham Aeroporti – BHX, Luton Aeroportit – LTN, Manchester Airport – Stansted MAN, të Aeroportit-STN dhe East Midlands Airport – Ema.
Ju lutem vini re se çmimi minimal për një transferim aeroport është 40,00 £.

Zgjedhja e automjeteve

Ne kemi një gamë të gjerë të automjeteve duke përfshirë automjetet ekzekutive, automjete pasurive, automjete karrocë invalidësh arritshme dhe autobusë mini.
Ne kemi mbi pesëdhjetë shoferëve shërbyer nevojave të komunitetit. Nëse ai të jetë një familje hyn në një festë verore, një udhëtar biznes apo marrja e drejtuesit nga aeroporti ju mund të besimit taksi Yellow që të sigurojë një shërbim profesional dhe të besueshëm që do të transportojë ju në mënyrë të sigurtë, në rehati dhe më e rëndësishmja, në kohë çdo kohë .

Premtimi ynë

Ne do të bëjmë gjithçka të mundshme për të bërë udhëtimin tuaj të kandidojë si normalisht të jetë e mundur, për të siguruar këtë, Walsall Aeroporti Transferet përdorin vetëm shoferët të cilët kanë njohuri të patëmetë të paktën 5 zonat e largëta dhe eksperiencë të paktën 5 vjet në tregtinë e transportit.

Çdo udhëtar i caktohet një menaxher të kujdesit të konsumatorëve që do të bëjë gjithshka të mundshme për të siguruar që ju të gëzojnë një shërbim të sigurt dhe të besueshme.Kujdesi ndaj klientit menaxher do të email / telefon ju për të konfirmuar rezervimin.

Ne ofrojmë një kambanë të lirë deri thirrje për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë nga Britania e Madhe, kjo ju jep paqe e mendjes se ne nuk kemi harruar ty dhe se ne do të jemi atje në kohë.

Për një pagesë të vogël që ju mund të përmirësuar të shërbimit transferimit tonë ekzekutiv. Jo të gjithë Qendra jonë thirrje stafit janë shumë gjuhësor, pika e parë e thirrjes duhet të jetë në email adresën tonë. info@yellow-taxi.co.uk.

Ju lutem vini re quote dritare nuk është e vlefshme për transfertat e aeroportit.

Posted in Uncategorized.